Anne Sophie Kierkegaard Vilsbøll

Partner

Horten

Dir: +45 33344385

Mob: +45 52344385

Sekretær: Lene Hofmeister


Anne Sophie Kierkegaard Vilsbøll rådgiver offentlige myndigheder og organisationer samt offentlige og private virksomheder inden for forvaltningsret, offentlig ret og miljøret. Hun er en erfaren procesadvokat og fører retssager og sager for nævn og kommissioner inden for sine specialer for både virksomheder og offentlige klienter.

Anne Sophie har mange års erfaring med rådgivning af landets kommuner om grundlæggende forvaltningsretlige emner, herunder udarbejdelse af juridiske responsa og advokatundersøgelser. Hun yder også mere specialiseret rådgivning til teknik- og miljøforvaltningerne og plan-, bygge og miljøretlige spørgsmål. Et særligt interesseområde for Anne Sophie er offentligretlig regulering af fast ejendom, herunder servitutregulering og det såkaldte ”gæsteprincip”, hvor Anne Sophie har ført en række af de ledende retssager på området.

Anne Sophie har udført miljøretlig due diligence og rådgivet om miljøforhold i forbindelse med en række af de største virksomhedsoverdragelser gennem de seneste 10 år.

CV

Karriere

Partner, Horten, 2016
Advokat, Bech-Bruun, 1998-2016
Konstitueret Landsdommer, Østre Landsret, 2005 og 2007
Advokatfuldmægtig, Bech-Bruun, 1995-1998

Uddannelse

Møderet, Landsret, 1998
Cand.jur., Københavns Universitet, 1995

Bestyrelses- og tillidsposter

Herlufsholm Skole og Gods, medlem af bestyrelsen
Arkivar Albert Andersen og hustru Ebba, født Graeffs legat
Hellerup Kirke Menighedsråd, næstformand

Medlemskaber

Danske Miljøadvokater
Dansk Forening for Miljøret

Sprog

Engelsk
Fransk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.