Lejeret


nyheder

Horten rykker frem i nye rankings fra Chambers og Legal 500

19. april 2017

De førende internationale rankingbureauer Legal 500 og Chambers placerer igen i år Horten blandt landets bedste advokatfirmaer.

Lejers manglende retablering medførte lempelse af udlejers bevisbyrde for tab

10. februar 2017

Erhvervsleje: Højesteretsdom lemper udlejers bevisbyrde for sit påståede tab som følge af lejers grove misligholdelse i form af manglende iagttagelse af retableringspligt.

TOP 10: Her er årets mest læste på horten.dk

2. januar 2017

Læs eller genlæs de 10 mest besøgte artikler på www.horten.dk i 2016 og få genopfrisket din juridiske viden.

Højesteret: Tidsubegrænset brugsret med 30 års opsigelsesvarsel ikke i strid med udstykningsloven

9. november 2016

Højesteretsdom cementerer gældende praksis om brugsrettigheder stiftet over dele af fast ejendom. Tidsubegrænset brugsret med 30 års opsigelsesvarsel var ikke i strid med udstykningslovens § 16.

Erfaring og ekspertise

Hortens ejendomsteam har mange års praktisk og teoretisk erfaring som rådgiver i sager om lejelovgivningen. Vi repræsenterer både lejere og udlejere, og vi kender derfor problemstillingerne set fra begge sider af bordet.

Vi har stor erfaring med ejendomssektoren og udlejningsmarkedet og et bredt netværk blandt sektorens aktører. Det betyder, at vi ved, hvad der rører sig, og hjælpe vores klienter med at være på forkant med markedets udvikling.

Vi har stor erfaring med at føre retssager ved boligretten, landsretten og Højesteret og voldgiftbehandling af lejeretlige spørgsmål, samt rådgivning om forhandlinger af lejekontrakter, fraflytninger, opsigelser og markedslejesager.

Vores klienter

Vores klienter er ejendomsinvestorer, pensionskasser, kapitalfonde, internationale lejere, developere, kommuner, offentlige statsejede selskaber og almene boligorganisationer.

Vi hjælper Med

  • Indgåelse, forhandling og udarbejdelse af erhvervslejekontrakter og forpagtningsaftaler
  • Sales and lease back projekter
  • Retssager og voldgiftssager
  • Markedslejesager
  • Opsigelse og fraflytning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.