Der skal vælges ny Managing Partner ved et møde i partnerkredsen til december, idet hidtidig Managing Partner, Christian Gregersen, udtræder af Horten sammen med medforperson for bestyrelsen, Mikkel Primdal Kæregaard. Nuværende medforperson, Line Markert, fortsætter som ene forperson. Hun ser nu frem til at tage hul på et nyt kapitel i Hortens 71 år lange historie.

”Jeg vil gerne sige tak til Christian og Mikkel for det store arbejde og engagement, som de har lagt i Horten. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været uenigheder omkring, hvilken strategisk vej der var den rette for Horten, og jeg ser frem til nu at kunne tage hul på et nyt kapitel, hvor vi som samlet hold kan have knivskarpt fokus på strategi, vækst og ikke mindst vores kunders behov. Horten er en virksomhed i konstant udvikling, og vores faste ambition er og har altid været, at den udvikling skal ske til gavn for klienter, medarbejdere og samfund. Sådan vil det også fortsætte,” siger Line Markert.

Hun understreger, at rollen som Managing Partner ikke nødvendigvis bliver genbesat i sin nuværende form:

”Vi er i gang med at se på, hvordan rollen som Managing Partner er bygget op, og om den i det nuværende setup giver os de bedste forudsætninger for at indfri de ambitioner, som vi har på vores kunders og Hortens vegne. Sammen med vores direktør, bestyrelse og partnerkreds vil jeg nu arbejde videre med at styrke fundamentet for, at vi kan have nogle gode drøftelser omkring dette frem mod december.”

Indtil partnermødet i december varetages Hortens daglige ledelse af et forretningsudvalg bestående af Line Markert, direktør Anders Bager Jensen og advokat og partner Lars Lüneborg. Christian Gregersen og Mikkel Primdal Kæregaard udtræder af Horten, så snart praktikaliteterne er på plads, og bliver fremover en del af partnerkredsen hos Kromann Reumert.

For pressehenvendelser, kontakt kommunikationschef Jesper Boe Nordal, tlf. 5234 4403.

Kontakter

Line Markert

Partner (L), Forperson for bestyrelsen

Jesper Boe Nordal

Head of Communications