En af Danmarks mest erfarne insolvensadvokater, Troels Tuxen, er nu startet i Horten som ny partner og teamleder i afdelingen for Insolvens & Rekonstruktion i Hortens hovedsæde i Hellerup.

"Jeg er utrolig glad for at blive en del af Horten og starte i rollen som teamleder i afdelingen. I mere end 20 år har jeg rådgivet klienter i alle størrelser og brancher fra både ind- og udland i sager om konkursbehandling, insolvens, rekonstruktion og tvister, og jeg håber, det kan være et godt supplement til afdelingens kompetencegrundlag og bidrage til at skabe værdi for klienterne. Nu ser jeg frem til at komme i gang med arbejdet og lære nye medarbejdere, samarbejdspartnere og ikke mindst vores klienter bedre at kende," udtaler Troels Tuxen.

Insolvens & Rekonstruktion bliver tilført solid erfaring

Troels Tuxen har fungeret som kurator i konkurser for både store og små virksomheder og som bobehandler i sager om rekonstruktioner, udenretlige betalingsstandsninger og kreditorordninger.

Derudover har han rådgivet klienter i forskellige insolvenssituationer og om generelle kommercielle forhold, f.eks. selskabsretlige spørgsmål, og fungeret som rådgiver for bestyrelser og ledelser i nødlidende virksomheder.

Som bestyrelsesmedlem har han været en del af udviklingen af flere succesfulde virksomheder og senere salg af disse. Han har desuden som erfaren procesadvokat ført adskillige retssager om insolvens- og formueretlige spørgsmål.

I mere end 20 år har Troels haft internationalt samarbejde med advokat- og revisionsfirmaer fra hele verden, hovedsageligt i Nordeuropa, gennem INSOL Europe og via det uformelle netværk Global Restructuring and Insolvency Professionals.


Kontakter

Troels Tuxen

Partner (H)

Jesper Boe Nordal

Head of Communications