Søren Christian Andersen

Senioradvokat

Horten

Dir: +45 33344299

Mob: +45 52344299

Sekretær: Charlotte Madsen


Søren Christian Søborg Andersen rådgiver om alle immaterialretlige forhold. Han har bred erfaring med såvel patentretlige som ophavsretlige spørgsmål og med transaktioner med tilknytning til immaterialrettigheder, herunder forhandling og indgåelse af IT-aftaler, forsknings- og udviklingsaftaler, licensaftaler og samarbejds- og kommercialiseringsaftaler samt franchisingaftaler. Søren har særligt specialiseret sig i rådgivning om konkurrenceretlige forhold i forbindelse med indgåelse af IT-aftaler og aftaler vedrørende immaterialrettigheder.

Søren rådgiver endvidere om regulatoriske forhold, herunder markedsføringsretlige spørgsmål, indenfor en række brancher, hvilket blandt andet omfatter regulatoriske forhold af betydning for lægemiddelvirksomheder og virksomheder i den kemiske industri. Han har opnået omfattende undervisningserfaring i kraft af sit virke som ekstern lektor i immaterialret på CBS Handelshøjskolen og som manuduktør i formueret på Københavns Universitet. Søren har været ansat som advokat i FLSmidth A/S, hvor han havde ansvaret for IP-funktionen i selskabets juridiske afdeling.

CV

Karriere

Advokat, Horten, 2012
Advokat, Norrbom Vinding, 2010-2012
Advokat, FLSmidth, 2010-2010
Advokat, Novi Advokater, 2007-2010
Advokatbeskikkelse, 2007
Advokatfuldmægtig, Bech-Bruun, 2004-2007

Uddannelse

Cand.jur., Københavns Universitet, 2004

Bestyrelses- og tillidsposter

Domsmand i Københavns Byret, 2002-2004

Sprog

Dansk
Svensk
Norsk
Engelsk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.