Nicolai Mallet

Partner

Horten

Dir: +45 33344227

Mob: +45 52344227

Sekretær: Ann Munch


Nicolai Mallet yder bistand inden for erhvervsrettens område med hovedvægt på kommercielle kontrakter, projektstyring, M&A, selskabsretlige forhold og ansættelsesret. Han er medlem af en række selskabsbestyrelser og fungerer bl.a. som strategisk rådgiver for danske og tyske erhvervsvirksomheder og organisationer. Siden 2000 har Nicolai haft særlig fokus på rådgivning i forbindelse med udvikling, salg og finansiering af vindmølle- og solenergiprojekter inden for EU.

Nicolai er en erfaren procesadvokat og har ført en lang række sager for domstolene i alle instanser. Han har været beskikket bisidder for bl.a. statsminister Lars Løkke Rasmussen og tidligere skatteminister Peter Christensen i regeringsnedsatte undersøgelseskommissioner (Farum-Kommissionen, Statsløse-Kommissionen og Skattesags-Kommissionen). Nicolai rådgiver herudover virksomheder inden for professionel sport, i hvilken forbindelse han har ført en række nationale og internationale voldgiftssager.

Nicolai er omtalt i følgende internationale opslagsværk:
Chambers - Banking & Finance - Foreign expert for Germany

Nicolai Mallet has solid business acumen and a strategic mindset

Legal 500

CV

Karriere

Medlem af Rigsretten, udpeget af Folketinget, 2014
Møderet for Højesteret, 1999
Partner, Horten, 1994
Møderet for landsret, 1988
Advokatbeskikkelse, 1988

Uddannelse

LL.M, Christian Albrecht Universität zu Kiel og Freie Universität, Berlin, 1992
Cand.jur., Københavns Universitet, 1985

Bestyrelses- og tillidsposter

Bestyrelsesmedlem, Horten

Sprog

Engelsk og tysk (modersmål)

Nyheder

Horten på Husum Wind messen 2015 i Tyskland

11. september 2015

For første gang er Horten repræsenteret på Tysklands største arrangement i vindbranchen, Husum Wind 2015. Messen afholdes i 15-18 september i Husum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.