Louise Hilton Saggau

Advokat

Horten

Dir: +45 33344345

Mob: +45 52344345

Sekretær: Jette Nim Larsen


Louise Hilton Saggau rådgiver generelt om EU-ret, udbudsret og statsstøtte. Louise Hilton Saggau er specialiseret inden for udbudsretten, hvor hun rådgiver særligt regioner, kommuner og kommunale forsyningsselskaber om alle aspekter af udbudsretten fra udformning af udbuds- og kontraktgrundlag til gennemførelse af udbudsprocesser og håndtering og førelse af klage- og Voldgiftssager. Louise rådgiver endvidere ofte om OPI (Offentlig-Private Innovationssamarbejder) og andre partnerskabslignede samarbejder.

Louise er certificeret PRINCE2-projektleder og agerer som projektleder i større projekter og processer med mange aktører samt i forbindelse med gennemførelse af større udbud og forhandlinger for særligt kommuner. Louise har indgående kendskab til kommuners organisering og de kommunalpolitiske beslutningsprocesser fra sin deltidsudstationering i Albertslund Kommune.

Derudover har Louise omfattende erfaring som underviser, blandt andet som underviser på Københavns Universitet (faget Institutionel Forfatningsret og EU-forfatningsret) og som underviser på Hortens Udbudsrettens A-Z. Louise har endvidere været tilknyttet universitetet som ekstern lektor og procesvejleder. 

CV

Karriere

Advokat, Horten, 2015
Deltidsudstationering, Albertlund Kommune, 2014-2015
Advokatfuldmægtig, Horten, 2012
BA.jur., Horten, 2011

Uddannelse

Certificeret projektleder (PRINCE2-foundation), 2017
Cand.jur., Københavns Universitet, 2012

Bestyrelses- og tillidsposter

Bestyrelsesmedlem, Sadelmager og Tapetsererlaugets Stiftelse og Legatfond

Sprog

Engelsk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.