Daniel Haue Jakobsson

Advokat

Horten

Dir: +45 33344346

Mob: +45 52344346

Sekretær: Anette Bartroff


Daniel Haue Jakobsson rådgiver om generelle erhvervsretlige forhold, herunder udarbejdelse af alle former for kommercielle kontrakter. Han arbejder ligeledes med behandling og forberedelse af større kommercielle tvister og retssager, herunder også voldgiftssager, ligesom han har speciale i international privatret.

Endvidere rådgiver Daniel i en række sager inden for forsikrings- og erstatningsretten, som bl.a. omfatter sager om erhvervs- og produktansvar, rådgiveransvar, bestyrelses- og ledelsesansvar, kontraktansvar samt ansvar inden for entrepriseforhold.

Han rådgiver desuden internationale online spiludbydere og platformsleverandører om alle aspekter af den danske spillelovgivning, herunder den komplicerede tilladelsesprocedure, compliance-forhold, aftaleindgåelse samt de regulatoriske spørgsmål i forbindelse med internationale transaktioner.

Daniel har tidligere været udstationeret hos CSC Danmark og undervist i EU-ret på Københavns Universitet.

CV

Karriere

Advokatbeskikkelse, 2016
Advokatfuldmægtig, Horten, 2013
Udstationering, CSC Danmark, 2012
Stud.jur., Horten, 2011
SG-vejleder i EU-ret, Københavns Universitet, 2011-2012

Uddannelse

Cand.jur., Københavns Universitet, 2013

Medlemskaber

YAC (Young Arbitrators Copenhagen)
Det Danske Selskab for Forsikringsret
Foreningen for Entertainment- og Medieret

Sprog

Engelsk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.