Christian Kragelund

Partner

Horten

Dir: +45 33344347

Mob: +45 52344347

Sekretær: Pia Sørensen


Christian Kragelund rådgiver inden for alle områder af immaterialretten med særligt fokus på varemærker og domænenavne. Han rådgiver nationale og internationale klienter i komplekse, strategiske sager om etablering, vedligeholdelse og gyldighed og/eller krænkelse af immaterielle rettigheder. Han har særlig indsigt i rådgivning af internationale virksomheder om administration og komplekse IP-porteføljer.

Christian har igennem mere end 15 år opbygget et specialistkendskab inden for alle IP-rettens aspekter og rådgiver via et stort internationalt netværk om lokale og internationale IP-retlige forhold. Således har han ført mange internationale IP-konflikter i lande som Kina, Japan, USA og ved EU-varemærkemyndigheden og har et indgående kendskab til praksis i mange forskellige jurisdiktioner.

Christian er sekretær i foreningen FIR/AIPPI (Foreningen for Industriel Retsbeskyttelse), og er kursusleder ved Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse (DIFI). Christian har tidligere være medlem af bestyrelsen i LES Scandinavia (Licensing Executives Society). Han er medforfatter til en række artikler og bøger og holder løbende foredrag.

Christian er omtalt i følgende internationale opslagsværker:
WTR1000 - Leading Trademark Professional

He is 'an extremely attentive and diligent practitioner with deep knowledge of trademark and domain name law' who is prized by Haribo.

WTR1000, 2018

With a superb business mind, Kragelund has a great rapport with clients’ top management executives; he is a premium choice for blue-chip Danish brand owners looking to gain a competitive advantage through the effective deployment of their trademark rights.

World Trademark Review

CV

Karriere

Partner, Horten, 2013
Advokat, leder af Trademarks-afdelingen, Gorrisen Federspiel, 2010-2013
Advokatbeskikkelse, 2010
Partner, Chas. Hude A/S, 1995-2010
Dansk Patentagent, 2000
European Trademark and Design Attorney, 1996
Advokatfuldmægtig, Advodan, 1995
Stud.jur., Patentanwaltskanzlei Maikowski & Ninnemann, Berlin, 1994

Uddannelse

E*MBA, SIMI, 2010
Cand.jur., Aarhus Universitet, 1994

Bestyrelses- og tillidsposter

Bestyrelsesmedlem og sekretær i AIPPI Denmark, 2004
Kursusleder DIFI
Forening for Industriel Retsbeskyttelse (FIR)

Medlemskaber

AIPPI
INTA

Sprog

Engelsk
Tysk

Nyheder

Horten opnår topplacering i WTR1000

26. januar 2018

World Trademark Review 1000 har netop udgivet rankings for 2018. Horten er igen i år placeret i toppen.

Europæiske IP-rettigheder i Storbritannien efter Brexit

19. september 2017

Storbritanniens udtræden af EU kommer til at skabe usikkerhed for både britiske og EU27-virksomheder i forhold til omfanget og beskyttelsen af immaterielle rettigheder i Storbritannien. Kommissionens Taskforce for Artikel 50 har nu foreslået en række hovedprincipper for reguleringen.

Ny undersøgelse: Horten blandt de bedste inden for varemærker

18. januar 2016

Det anerkendte internationale tidsskrift World Trademark Review (WTR) kårer Horten som en af landets førende rådgivere inden for varemærkeret.

Horten opruster med tre nye partnere

5. januar 2016

Horten Advokatpartnerselskab har pr. 1. januar 2016 optaget advokaterne Ulrik Holsted-Sandgreen, Christian Kragelund og Annelouise Dalgaard Pedersen som partnere.

Ny bog om immaterialret: Sanktioner og håndhævelse

1. december 2015

Sanktioner og håndhævelse er andet bind i firebindsværket Dansk Immaterialret. Hortens eksperter i immaterialret har bidraget til bogen, som er målrettet praktikere på området.

Ny bog: Immaterialretlig crossover

9. november 2015

Immaterialretlig crossover er fjerde bind i firebindsværket Dansk Immaterialret. Hortens eksperter i immaterialret og insolvensret har bidraget til bogen, som er målrettet praktikere på området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.