Horten i toppen af M&A

Ifølge Mergermarket topper Horten i 2016 blandt advokatfirmaer i segmentet for større danske virksomhedshandler, og med et dealflow på USDm 2.565 indtager Horten en samlet fjerdeplads for alle advokatfirmaer, der har lavet handler i Danmark, målt på værdi.

Partner Hans Christian Pape udtaler: "Vores strategiske arbejde i erhvervsmarkedet og vores topplacering afspejler Hortens specialisering inden for M&A og fokus på større og grænseoverskridende transaktioner. Strategien bag den succesfulde placering er drevet af dedikerede medarbejdere i M&A-teamet, forretnings- og brancheforståelse, og en markant oprustning med tilførsel af specialiserede partnere og advokater”.

Han tilføjer yderligere: ”Det er vigtigt for os, at rådgivningsteamet for hver enkelt transaktion er sammensat af stærke specialister, og at alle besidder en enorm indsigt i markedet og den enkelte virksomhed".

Link til league table

Oprustning af M&A-teamet med erfaren M&A-partner

I tredje kvartal af 2016 optog Horten den erfarne M&A-advokat Henning Aasmul-Olsen som partner. Målt på værdi ligger Henning ifølge Mergermarket nummer 2 på listen over de mest aktive M&A-advokater i Danmark siden 1. januar 2011.

Læs mere om Henning Aasmul-Olsen

Om Mergermarket

Mergermarket er en global virksomhed, som beskæftiger sig med journalistik, data- og markedsanalyse inden for finans og rådgivning. Blandt andet analyserer Mergermarket advokathuses performance inden for rådgivning på køb- og salg af virksomheder

Læs mere om Mergermarket

kontakt

Hans Christian Pape

Partner

Jacob Kornerup

Partner

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Bestyrelsesformand

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Frans Rossen

Partner

Henning Aasmul-Olsen

Partner

Jim Øksnebjerg

Partner

Thomas Francis Beckett

Partner