Compliance-tjek - få styr på jeres støtte til sport og kultur

Reglerne om kommunal økonomisk støtte og sponsorater er komplekse og ændrer sig løbende. Det betyder, at man som kommune skal holde tungen lige i munden, når der indgås aftaler. Tag kontakt og hør mere om vores tilbud om compliance-tjek af kommunens aftaler om økonomisk støtte og sponsorater til kultur- og sportsarrangementer.

Kommunerne er ofte en vigtig – og i mange tilfælde afgørende – aktør, når gode, kreative idéer skal realiseres, fordi kommunerne bidrager med økonomisk støtte eller indgår sponsorater. Det kan dog være vanskeligt at gennemskue, om aftalen om støtte eller sponsorat er i overensstemmelse med gældende regler.

Reglerne om kommunal økonomisk støtte og sponsorater er komplekse, de ændrer sig løbende, og typisk er flere regelsæt i spil – f.eks. kommunalfuldmagten, udbudsreglerne og statsstøttereglerne. Som kommune skal man derfor holde tungen lige i munden, når der indgås aftale om støtte eller sponsorat. 

Horten tilbyder nu et compliance-tjek af kommunens aftaler om økonomisk støtte og sponsorater til kultur- og sportsarrangementer. Tag kontakt til advokat Rikke Søgaard Berth, hvis du vil høre mere.

kontakt

Rikke Søgaard Berth

Partner