OPP-samarbejder kan muliggøre vigtige investeringer i Grønland. F.eks. i byudvikling og infrastruktur. Det sætter vi fokus på fredag den 26. februar 2016 kl. 9.00 - 12.00.

På konferencen præsenterer vi to spændende danske OPP-cases, som har muliggjort to meget store offentlige ønskeprojekter. Det ene er byudviklingsprojektet Vinge i Frederikssund, som Claus Steen Madsen, direktør for teknik, miljø og erhverv i Frederikssund Kommune fortæller om. Derudover er det Carlsberg Byen, hvor Jonas Kjær-Westermann, der er programleder/chefkonsulent ved Professionshøjskolen UCC, fortæller om det nye store Campus Carlsberg.

En række centrale grønlandske aktører giver deres syn på mulighederne for offentlig-private investeringer i Grønland. Du kan både møde kommitteret senior adviser for Selvstyret Peter Beck, adm. dir. i GrønlandsBANKEN Martin Kviesgaard og adm. dir. i Greenland Venture Karsten Høy.

På konferencen giver Horten og Nuna Advokater også en introduktion til de juridiske rammer for OPP-samarbejder – samt tanker til overvejelse om valg af model, finansiering osv.

kontakt

Søren Hornbæk Svendsen

Partner

Klavs Gravesen

Partner

Rikke Søgaard Berth

Partner

Peter Bisgaard

Partner

Claus Bennetsen

Partner