Advokat hos Horten Annelouise Dalgaard Pedersen er kåret til Talent 100 af Berlingske Business Magasin. Hvert år udnævner magasinet 100 af de største danske talenter, der i en tidlig alder har nået store resultater. 

Annelouise Dalgaard Pedersen begyndte hos Horten Advokatpartnerselskab som studentermedhjælper i 2006, mens hun læste på Københavns Universitet, og er i dag en vigtig del af Hortens afdeling for EU-, udbuds- og konkurrenceret.

"Jeg bliver konstant udfordret. Både fagligt og fordi det handler rigtigt meget om at rykke mennesker. Jeg er glad, når alle parter, der er involveret i en udbudsproces, giver udtryk for, at de har følt sig fair behandlet. Så føler jeg, at jeg har tilført processen værdi," fortæller Annelouise Dalgaard Pedersen i Berlingske Business Magasin.

At hun tilfører udbudsprocesser værdi, viser hendes resultater gang på gang, siger partner hos Horten, Andreas Christensen:

"Annelouise arbejder målrettet med projektledelse og -styring i et fag og over for et klientsegment, som traditionelt ikke har set advokaten som drivkraft i diverse processer. Hendes tilgang til det juridiske håndværk er nyskabende, og hun agerer med et engagement, som gør, at løsninger konstant udvikles og videreudvikles."