Horten-advokat kåret til Talent 100

Advokat hos Horten Annelouise Dalgaard Pedersen er kåret til Talent 100 af Berlingske Business Magasin. Hvert år udnævner magasinet 100 af de største danske talenter, der i en tidlig alder har nået store resultater. 

Annelouise Dalgaard Pedersen begyndte hos Horten Advokatpartnerselskab som studentermedhjælper i 2006, mens hun læste på Københavns Universitet, og er i dag en vigtig del af Hortens afdeling for EU-, udbuds- og konkurrenceret.

"Jeg bliver konstant udfordret. Både fagligt og fordi det handler rigtigt meget om at rykke mennesker. Jeg er glad, når alle parter, der er involveret i en udbudsproces, giver udtryk for, at de har følt sig fair behandlet. Så føler jeg, at jeg har tilført processen værdi," fortæller Annelouise Dalgaard Pedersen i Berlingske Business Magasin.

At hun tilfører udbudsprocesser værdi, viser hendes resultater gang på gang, siger partner hos Horten, Andreas Christensen:

"Annelouise arbejder målrettet med projektledelse og -styring i et fag og over for et klientsegment, som traditionelt ikke har set advokaten som drivkraft i diverse processer. Hendes tilgang til det juridiske håndværk er nyskabende, og hun agerer med et engagement, som gør, at løsninger konstant udvikles og videreudvikles."