Ved et seminar den 27. februar 2013 hos Horten blev der sat fokus på produktansvar, og hvordan virksomheder og forsikringsselskaber bedst håndterer og imødegår risikoen for produktansvarskrav.

Et stort antal deltagere fra mange forskellige virksomheder og forsikringsselskaber havde tilmeldt sig arrangementet og hørte advokat Jacob Møller Dirksen fra Horten og advokat Peter Højriis-Andersen fra Willis gennemgå begreber, regler, og seneste praksis om produktansvar. Deltagerne fik svar på en række vigtige spørgsmål, herunder blandt andet om den vanskelige afgrænsning mellem mangelsansvar og produktansvar, samt mulighederne for kontraktuelt at håndtere produktansvar. Tillige blev mulighederne for forsikringsafdækning gennemgået, og samspillet mellem virksomhedens salgs- og leveringsbetingelser og erhvervs- og produktansvarsforsikringen blev belyst.

Arrangementet afholdes igen i Aarhus den 15. marts 2013

Vi har oplevet meget stor interesse for vores seminarer inden for produktansvarsområdet, og seminaret bliver derfor gentaget i Aarhus den 15. marts 2013.

kontakt

Jacob Møller Dirksen

Partner