25. april 2013

Forslag til ændring af konkurrenceloven vedrørende gebyr for anmeldelse af fusioner

Den 13. marts 2013 fremsatte Erhvervs- og Vækstminister Anette Vilhelmsen forslag til lov om ændring af konkurrenceloven. Forslaget indebærer gebyr på anmeldelse af fusioner til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

I 2010 styrkede folketinget fusionskontrollen ved at nedsætte tærskelværdierne for, hvornår en fusion skal anmeldes til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Herefter skal en fusion anmeldes, når:

1) de fusionerende virksomheder tilsammen har en årlig omsætning i Danmark på mindst DKK 900 mio., og mindst to af de fusionerende virksomheder hver i sær har en omsætning på DKK 100 mio., eller

2) mindst én af de fusionerende virksomheder har en samlet omsætning på mindst DKK 3,8 mia. i Danmark, og mindst én af de fusionerende virksomheder har en omsætning på DKK 3,8 mia. på verdensplan.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens øgede omkostninger ved den skærpede fusionskontrol har været finansieret af en midlertidig bevilling. I forbindelse med finansloven for 2013 blev det vedtaget, at fusionsanmeldelser fremover skal pålægges gebyrer, der skal dække omkostningerne ved den udvidede fusionskontrol.

Lovforslaget indfører et gebyr på DKK 50.000 for forenklede fusionsanmeldelser, mens der for en almindelig anmeldelse skal pålægges et gebyr på 0,015 % af de fusionerede virksomheders samlede omsætning i Danmark. Som følge af den gældende tærskelværdi på DKK 900 mio. skal der som minimum betales DKK 135.000 i gebyr for en almindelig anmeldelse. Der vil dog maksimalt kunne kræves DKK 1,5 mio. i gebyr, hvilket svarer til en samlet omsætning på DKK 10 mia. i Danmark.

I den gældende lov gælder der en frist på 25 hverdage fra modtaget fusionsanmeldelse og til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skal træffe beslutning om, hvorvidt en fusion kan godkendes. For at sikre betaling af gebyrerne foreslås det, at denne frist først skal begynde at løbe, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget dokumentation for betaling af det pågældende gebyr.

Såfremt lovforslaget vedtages uændret, træder ændringerne i kraft den 1. august 2013. Loven gælder for anmeldelse af fusioner, der indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen efter ikrafttrædelsestidspunktet.

Lovforslaget i sin helhed kan læses på folketingets hjemmeside

IFLR1000 anerkender 12 Horten-partnere

18. oktober 2017

Det internationale opslagsværk IFLR1000 har netop offentliggjort deres Financial og Corporate Rankings for 2018, hvor Horten går frem på flere områder.

Nyt digitalt værktøj: Horten Connect

11. oktober 2017

Horten Connect er en cloudbaseret platform, der sikrer effektivt samarbejde i et sikkert digitalt miljø. Med Horten Connect får I adgang til en række produkter, som kan gøre håndteringen af dokumenter, arkivering, projektsamarbejde og transaktioner lettere.

Ændringsforslag til konkurrenceloven

9. oktober 2017

Erhvervsministeren har fremsat forslag om ændring af konkurrenceloven, så den fremover i højere grad afspejler EU's praksis og EU-Kommissionens meddelelser.

Ankestyrelsen: Vederlagsfrie garantier er ikke lovlige

6. oktober 2017

Ankestyrelsen har den 2. oktober 2017 udtalt, at det ikke var lovligt, da Ærø Kommune ydede støtte ved at stille garantier for forsyningsselskabers lån uden at opkræve garantiprovision. Det er i strid med statsstøttereglerne og hvile-i-sig-selv-princippet.

Green Tech Challenge 2017

27. september 2017

Horten støtter i disse dage initiativet Green Tech Challenge med et team af rådgivere og et økonomisk bidrag. Green Tech Challenge hjælper en række udvalgte nordiske tech-virksomheder med en markant bæredygtig dagsorden til at optimere deres forretning.

Eksklusivitets­rabatter: Intel-sagen med rekord­bøde hjemvises

20. september 2017

En dominerende virksomheds brug af eksklusivitetsrabatter er ikke altid et misbrug af dens dominerende stilling. Det fastlår EU-Domstolen i ny dom.

Compliance: Online-­undervisning i kon­kurrenceret

20. september 2017

Horten tilbyder nu online-undervisning i konkurrenceret skræddersyet til den enkelte virksomhed.

ATP investerer i Copenhagen Airports - overtagelses­tilbud forventes

15. september 2017

Copenhagen Airports offentliggjorde 13. september, at ATP sammen med eksisterende investor Ontario Teachers' Pension Plan har indgået aftale om køb af en aktiebesiddelse i Copenhagen Airports.

Nyt arrangements­katalog for efteråret 2017

10. september 2017

I efteråret 2017 har vi allerede nu programsat 35 forskellige arrangementer. Se det nye arrangementskatalog online.

Fusion gennemført inden anmeldelse – godkendt af KFST fem år efter

8. september 2017

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkender SEAS NVE Holding A/S' og SYD ENERGI Holding A/S' erhvervelse af fælleskontrol med Clever A/S.

Ret & Indsigt 03/2017 er udkommet

8. september 2017

I dette nummer af Ret & Indsigt kan du bl.a. få overblik over de vigtigste regler og tidsfrister op til kommunalvalget. Du kan læse om arbejdet med at skaffe Tour de France til Danmark. Og så har vi lavet en guide til, hvordan man identificerer en virksomheds reelle ejere.

Edtech-virksomheden Labster offentliggør Series A-investering

7. september 2017

Labster har netop offentliggjort gennemførelsen af en Series A-investeringsrunde på $10 millioner med deltagelse af venture capital fondene Balderton Capital og Northzone.

Kartelbøde til VVS-firma for tilbudskoordinering på fem byggeprojekter

16. august 2017

Et VVS-firma har fået en millionbøde for at koordinere priser og andre vilkår med en konkurrent ved tilbud på fem københavnske byggeprojekter i perioden fra april 2012 til august 2013.

Ny partner

15. august 2017

Horten Advokatpartnerselskab har optaget Christian Gregersen som equity partner.

Maj Invest Equity sælger JFK Industri A/S til GROUPE SFPI

2. august 2017

Med virkning pr. 31. juli 2017 har Maj Invest Equity og minoritetsinvestorer solgt JFK Industri til det fransk børsnoterede selskab GROUPE SFPI.

Google - et overblik over sommerens EU-sag mod internetgiganten

27. juli 2017

I juni 2017 afgjorde Kommissionen den første af tre verserende sager mod Google og gav Google en rekordstor bøde på EUR 2,42 mia. for misbrug af dominerende stilling. Ifølge Kommissionen havde Google begunstiget Google Shopping i deres søgetjeneste.

Gigantfusion af olie- og gasaktiviteter i Nordsøen

18. juli 2017

Centrica plc har indgået aftale med Bayerngas Norge AS om at sammenlægge deres europæiske aktiviteter på olie- og gasområdet i Nordsøen.

Køb af minoritetsaktieposter i konkurrerende virksomheder – hvad skal man være opmærksom på?

14. juli 2017

Køb af minoritetsaktieposter i konkurrerende virksomheder kan hæmme konkurrencen og i enkelte tilfælde være i strid med forbuddet mod konkurrencebegrænsende aftaler. Her er et overblik over minoritetsaktieposters betydning for den effektive konkurrence.

Ny strategi for olie og gas i Nordsøen

4. juli 2017

En ny olie- og gasstrategi for den danske del af Nordsøen foreligger nu. Strategien er udarbejdet i et samarbejde mellem branchen, Energistyrelsen og GEUS og skal sikre en optimal udnyttelse af de danske ressourcer.

Nordic Capital køber Lagkagehuset

3. juli 2017

Kapitalfonden Nordic Capital køber Danish Bake A/S af FSN Capital. Horten har rådgivet Nordic Capital om alle aspekter af transaktionen.

Maj Invest Equity indgår partnerskab med Victor Gruppen Restauranter

28. juni 2017

Horten har rådgivet Maj Invest Equity i forbindelse med købet af 50 % af Victor Gruppen Restauranter.

Ny sag sætter fokus på branchestandarder og konkurrenceret

21. juni 2017

En brancheorganisation for tagpap og medlemsvirksomhederne har overtrådt konkurrenceloven ved at fastsætte og anvende standarder. Det følger af Konkurrencerådets afgørelse af 31. maj 2017, som påbyder, at standarderne ophæves.

Danmark: det tredje bedste land at drive virksomhed i

9. juni 2017

Hvert år udgiver Verdensbanken Doing Business-rapporten, der vurderer erhvervsklimaet på tværs af 189 lande verden over. Partner Jim Øksnebjerg bidrager, på vegne af Horten, til rapporten med indsigt i investorbeskyttelse.

Horten på folkemødet 2017

7. juni 2017

Horten deltager i Folkemødet 15.-18. juni. Læs her, hvorfor de deltagende partnere igen i år har Folkemødet i høj prioritet.

Konkurrencerådet stopper ulovlig brancheaftale om campingpas

6. juni 2017

Ifølge Konkurrencerådet har Campingrådet ulovligt vedtaget, at gæster skulle have et særligt campingpas.

Horten med på Børsens Dag

19. maj 2017

FOCOFIMA (Forum for Company Law and Financial Market Law), Københavns Universitet og Nasdaq afholder Børsens Dag tirsdag den 30. maj på Københavns Universitet. Partner Henning Aasmul-Olsen er med i en paneldebat om markedsmisbrugsforordningen.

Karsten Ree-koncernen sælger Østergaard Biler til Europcar

17. maj 2017

Horten har bistået Karsten Ree-koncernen med salget af biludlejningsfirmaet Østergaard Biler til Europcar.

Fusionskontrol: Hvornår skal fusioner anmeldes til nationale konkurrencemyndigheder?

15. maj 2017

Få overblik over omsætningstærsklerne ved virksomhedsoverdragelser og andre fusioner med Hortens plakat over fusionskontrol i Europa.

Er du hedgehog eller fox?

11. maj 2017

Horten var i dag vært for en udvalgt skare af danske og europæiske GC's, CLO's og Chief Legal Counsels ved et seminar vedrørende GC'ens rolle. Seminaret blev afholdt med deltagere inviteret af Global Leaders in Law.

Løbeskosproducenten Asics dømmes for ulovlig blokering af online prissammenligning

5. maj 2017

Domstolen fandt, at det var i strid med EU's konkurrenceregler, når løbeskosproducenten Asics krævede, at dets forhandlere skulle blokere for adgang til forhandlernes hjemmesider.

Endeligt salg af LM Wind Power til amerikanske General Electric

1. maj 2017

Det endelige salg af den danske vindmøllevinge-virksomhed LM Wind Power til General Electric er gennemført efter godkendelse af konkurrencemyndighederne.

Metro idømt bøde for tilbageholdelse af oplysninger i fusionssag

27. april 2017

Grossistvirksomheden Metro har overtrådt konkurrenceloven ved at tilbageholde oplysninger om en potentiel køber af virksomheden i forbindelse med den påtænkte fusion mellem Metro og engrosleverandøren Euro Cater.

Hæder til M&A-partner Lise Lotte Hjerrild

25. april 2017

Partner Lise Lotte Hjerrild er trådt ind i Steering Group of the International M&A and Joint Venture Committee i American Bar Association og får Women in Law Awards 2017.

Kommissionen sætter fokus på brug af pris-algoritmer i e-handel

25. april 2017

Kommissionen opfordrer virksomheder, der er aktive inden for e-handel, til at sikre sig, at konkurrencereglerne overholdes ved udvikling og brug af pris-algoritmer.

Registrering af reelle ejere træder i kraft

24. april 2017

Den 23. maj 2017 træder reglerne om registrering af reelle ejere i kraft. Det betyder, at alle selskaber skal registrere deres reelle ejere hos Erhvervsstyrelsen senest 1. december 2017.

Kickback-system i forhandleraftaler medførte bøde

22. april 2017

Et såkaldt kickback-system gav en bøde til Olympus Danmark A/S på 3,6 mio. kr. for overtrædelse af konkurrencelovens forbud mod konkurrencebegrænsende aftaler.

Horten rykker frem i nye rankings fra Chambers og Legal 500

19. april 2017

De førende internationale rankingbureauer Legal 500 og Chambers placerer igen i år Horten blandt landets bedste advokatfirmaer.

Maersk Lines køb af tysk containerrederi godkendt med betingelser

12. april 2017

Europa-Kommissionen har godkendt Maersk Lines overtagelse af det tyske containerrederi Hamburg Südamerikanische Dampfschifffahrts-Gesellschaft KG (HSDG). Godkendelsen er betinget af, at HSDG udtræder af fem konsortier om handelsruter til og fra Nordeuropa og Middelhavet.

Brancheforeningers informationsudveksling: Kort og præcis vejledning

6. april 2017

I en ny udtalelse lægger Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vægt på tre faktorer i forhold til, om brancheforeningers indsamling og udveksling af medlemmernes prisoplysninger er lovlig.

Eurofins forstærker sin markedsposition med opkøbet af VBM Laboratoriet i Danmark

31. marts 2017

Et hold af Horten-advokater under ledelse af partner Jim Øksnebjerg har bistået ejerne af VBM Laboratoriet A/S til Eurofins Scientific (EUFI.PA).

Kommissionen: støtte til opførelse af Kriegers Flak er lovlig

30. marts 2017

Kommissionen har godkendt den danske statsstøtte til havvindmølleprojektet Kriegers Flak, idet projektet bidrager til øget anvendelse af vedvarende energi i Danmark. Kommissionen konkluderer, at dette hensyn vejer tungere end den mulige konkurrencefordrejning på markedet, som den offentlige støtte måtte medføre.

Omfattende tilsagn beskytter innovation i godkendt DOW/DUPONT-fusion

30. marts 2017

Fusionen mellem DOW og DuPont er godkendt af Kommissionen efter længere tilsagnsforhandlinger. Godkendelsen er bl.a. betinget af, at DuPont afhænder store dele af deres pesticidevirksomhed samt deres globale forsknings- og udviklingsafdeling.

EU-Kommissionen lancerer nyt whistleblowerværktøj

20. marts 2017

Nu kan enkeltpersoner nemt, hurtigt og anonymt give oplysninger om karteller og konkurrenceforvridende adfærd direkte til Kommissionen.

SAS pålægges igen milliardbøde for deltagelse i Air Cargo-kartellet

20. marts 2017

SAS og en række andre flyselskaber har igen fået bøder af Europa-Kommissionen for deltagelse i Air Cargo-kartellet.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S opkøber konkursramte Burmeister & Wain Energy A/S med Horten som rådgiver

8. februar 2017

Med virkning pr. 6. januar 2017 er Burmeister & Wain Energy A/S (BWE) blevet opkøbt af Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC), der navnefællesskabet til trods har haft forskellige ejere siden 90'erne.

Faglige arrangementer forår 2017

16. januar 2017

I foråret 2017 har vi allerede nu programsat 30 forskellige arrangementer. Se arrangementskataloget online.

Horten i toppen af M&A

12. januar 2017

Ifølge Mergermarket topper Horten i 2016 blandt advokatfirmaer i segmentet for større danske virksomhedshandler, og med et dealflow på USDm 2.565 indtager Horten en samlet fjerdeplads for alle advokatfirmaer, der har lavet deals i Danmark, målt på værdi.

TOP 10: Her er årets mest læste på horten.dk

2. januar 2017

Læs eller genlæs de 10 mest besøgte artikler på www.horten.dk i 2016 og få genopfrisket din juridiske viden.

Lovliggørelse af kapitalejerlån vedtaget

1. december 2016

Hidtil har Danmark været et af få lande i EU, der ikke har tilladt selskaber at udstede lån til deres kapitalejere bortset fra danske og visse udenlandske moderselskaber. Dette har selvsagt udgjort en konkurrencemæssig ulempe. Den 1. januar 2017 bliver kapitalejerlån nu lovlige.

Konkurrenceret – nye danske regler for erstatningssager er vedtaget

1. december 2016

Reglerne betyder, at det bliver lettere at rette erstatningskrav mod karteldeltagerne, fx for kunder, der har betalt overpriser for deres varer, fordi leverandøren har indgået en kartelaftale.

Nyt Advisory Board skal rådgive regeringen om cirkulær økonomi

2. november 2016

Regeringen har nedsat et Advisory Board bestående af danske erhvervsledere, som skal rådgive regeringen om cirkulær økonomi og dermed øge virksomhedernes indtjeningsmuligheder, fremme en bedre anvendelse af ressourcerne og minimere miljøpåvirkningen.

Mezzanine Capital Partners støtter MBL Gruppen med 15 mio. euro

31. oktober 2016

Mezzanine Capital Partners har indgået aftale med MBL om at støtte virksomheden og dens aktionærer med 15 mio. euro for at sikre MBL's fremtidige geografiske vækst samt udvikling af produktsortimentet. Horten har rådgivet MBL Gruppen.

Horten bistår General Electric i forbindelse med overtagelsen af LM Wind Power

28. oktober 2016

Horten har bistået General Electric i forbindelse med overtagelsen af den danske producent og leverandør af vindmøllevinger til vindindustrien, LM Wind Power, for USD 1,65 mia.

Koppernæs øger engagementet i TripleNine Group med Horten som rådgiver

18. oktober 2016

Med virkning pr. 6. oktober 2016 har Koppernæs AS købt 63 procent af aktierne i det danske selskab Triple Fish A/S. Horten har rådgivet Koppernæs.

IFLR1000 kårer otte Horten-partnere som Leading Lawyers og to som Rising Stars

17. oktober 2016

Det internationale opslagsværk IFLR1000 har netop offentliggjort deres Financial og Corporate Rankings for 2017. Det betyder flere gode nyheder for Horten, som nu har fået udvidet kredsen af partnere udvalgt som førende advokater inden for deres retsområder.

Lovliggørelse af kapitalejerlån

7. oktober 2016

Godt nyt til danske virksomheder, der ved vedtagelsen af et nyt lovforslag (fremsat 5. oktober 2016) endelig vil få mulighed for at yde kapitalejerlån. Lovliggørelsen af kapitalejerlån vil medføre øget fleksibilitet for danske virksomheder og gøre konkurrencen i EU mere lige.

Horten bistår vpk packaging group med køb af peterson packaging

3. oktober 2016

Den belgiske emballageproducent VPK Packaging Group har i dag gennemført købet af den skandinaviske Peterson Packaging Group af Pemco A/S og Unitel A/S.

Axcel, PFA og PKA erhverver kontrol i Danmarks Skibskredit

28. september 2016

Danmarks Skibskredit offentliggjorde i dag, at de store aktionærer Danske Bank A/S, Danmarks Nationalbank, A.P. Møller-Maersk A/S og Nordea Bank AB (publ) har indgået aftale om at sælge deres samlede aktiebesiddelser svarende til 72 pct. af aktiekapitalen til et dansk konsortium bestående af Axcel, PFA og PKA.

Succesfuld børsintroduktion af Nets

27. september 2016

Nets, den førende leverandør af digitale betalingsløsninger med base i København, har annonceret gennemførelsen af sin succesfulde børsintroduktion på Nasdaq Copenhagen.

Bliv dømt for bestikkelse og mist din kontrakt

15. september 2016

Det er ikke kun eksisterende kontrakter, der kan mistes. Virksomheden kan også få karantæne på at byde på offentlige udbud.

Ny partner

24. august 2016

Horten har optaget Henning Aasmul-Olsen som equity partner.

Brexit: Hvilke juridiske konsekvenser får Storbritanniens farvel til EU?

28. juni 2016

Torsdag den 23. juni 2016 valgte den britiske befolkning at stemme Storbritannien ud af EU, hvilket vil medføre en række juridiske ændringer. Hos Horten holder vi et vågent øje med det politiske efterspil.

Nye rankings fra IFLR1000: Horten fortsat førende inden for energi og infrastruktur

22. juni 2016

Hvert år offentliggør det internationale opslagsværk IFLR1000 en samlet guide for verdens bedste advokater inden for energi og infrastruktur. I den netop offentliggjorte guide er Horten, ligesom sidste år, placeret som en af landets bedste rådgivere inden for området.

Horten bistår Eckes-Granini med køb af Rynkeby Foods A/S

19. maj 2016

Eckes-Granini Group GmbH, som er Europas førende producent af mærkevaredrikke baseret på frugt, har den 18. maj 2016 købt Rynkeby Foods A/S af Arla Foods.

Centrica køber Neas Energy

21. april 2016

Den britiske energikoncern Centrica Plc har indgået en købsaftale med aktionærerne i Neas Energy A/S ("Neas"), om en transaktion af 100 % af aktierne i Neas til en værdi af DKK 1,6 milliarder plus justeringer for kontanter og nettoarbejdskapital.

Internationale kvindelige advokater drøfter fremtidens advokatgerning

5. april 2016

Horten er med, når 150 advokater fra hele verden mødes i Berlin 7.-8. april under overskriften "Law in a changing world – how women can contribute to innovation of the legal profession".

Tre seminarer om nødlidende virksomheder og konkursbehandling

30. marts 2016

Få indsigt i egne handlemuligheder både som virksomhedsleder og som kreditor og bliv opdateret på seneste retspraksis.

Horten Corporate Day 2016: Danske virksomheder på forkant

18. marts 2016

På Horten Corporate Day 2016 den 16. marts fik de fremmødte erhvervsfolk en række markante danske og udenlandske eksperters bud på trends og muligheder for dansk erhvervsliv. Horten gentager succesen til næste år med Horten Corporate Day 2017.

Offentlig-private investeringer i Grønland

9. marts 2016

Horten og Nuna Advokater var den 26. februar 2016 vært for en konference med fokus på offentlig-private investeringer i Grønland.

Ophævelse af handelssanktionerne mod Iran: muligheder og risici

29. januar 2016

Det Internationale Atomenergiagentur (IAEA) meddelte 16.1, at Iran har opfyldt betingelserne for ophævelse af EU og USA's handelssanktioner mod Iran. Det åbner op for nye handelsmuligheder, som dog fortsat er forbundet med visse risici.

Ændringer i den grønlandske Næringslov pr. 1. januar 2016

21. januar 2016

Ændringerne skal lette etablering af driftsaktivitet på det grønlandske marked, så etablering af såvel ny som international erhvervsaktivitet i Grønland gøres mere attraktivt.

Konference: Offentlig-private investeringer i Grønland

12. januar 2016

OPP-samarbejder kan muliggøre vigtige investeringer i Grønland. F.eks. i byudvikling og infrastruktur. Det sætter vi fokus på fredag den 26. februar 2016.

TOP 10: Her er årets mest læste juridiske nyheder på horten.dk

7. januar 2016

Læs eller genlæs de 10 mest besøgte artikler på www.horten.dk og få genopfrisket din juridiske viden.

Horten opruster med tre nye partnere

5. januar 2016

Horten Advokatpartnerselskab har pr. 1. januar 2016 optaget advokaterne Ulrik Holsted-Sandgreen, Christian Kragelund og Annelouise Dalgaard Pedersen som partnere.

Horten har bistået ResMed med købet af den fulde aktiekapital i Maribo Medico

24. november 2015

Horten har været juridisk rådgiver for det børsnoterede amerikanske selskab ResMed Inc. i forbindelse med ResMed Inc.’s køb af den fulde aktiekapital i Maribo Medico A/S.

Horten bistår Arkitektgruppen med DKK 1,4 mia. joint venture med NREP

11. november 2015

Horten har bistået Arkitektgruppen A/S med etablering af et joint venture med Nordic Real Estate Partners til gennemførelsen af foreløbig to boligudviklingsprojekter i København.

Horten bistår Summit Partners med salget af Welltec aktier

27. oktober 2015

Den amerikanske private equity fond Summit Partners har solgt sin aktiepost på 26% i den danske olievirksomhed Welltec International til 7 Industries.

Horten bistår SG Armaturen med køb af Riegens

6. oktober 2015

Den norske lysvirksomhed SG Armaturen har købt den danske lysvirksomhed Riegens fra den danske kapitalfond Erhvervsinvest II og øvrige minoritetsejere.

Video: Life Science & Healthcare-sektoren

28. september 2015

I en ny animationsvideo giver Horten et overblik over de mange juridiske udfordringer og muligheder, som virksomheder i Life Science & Healthcare-sektoren kan støde på i et produkts livscyklus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.