Horten har pr. 2. april 2012 optaget Birgitte Frølund som partner og har herudover udvidet afdelingen for rekonstruktion- og insolvens med to advokater. Alle skal fremover være med til at styrke Hortens kompetencer på området.

Birgitte Frølund optages som partner

Birgitte Frølund har mange års erfaring med behandling af konkursboer, betalingsstandsninger, tvangsakkorder, tvangsopløsningssager og likvidationer. Birgitte Frølund har møderet for Højesteret og har gennem årene ført et stort antal omstødelsessager både på bosiden og på kreditorsiden samt mange fordringsprøvelsessager. Birgitte Frølund er uddannet mediator, er medlem af Danske Advokaters udvalg for forretningsudvikling og har endvidere stor undervisningserfaring.

Jakob Tingskov ansættes som advokat

Jakob Tingskov har siden sin beskikkelse som advokat i 2002 beskæftiget sig med insolvensret og har stor erfaring med behandling af konkursboer og rekonstruktioner. Jakob Tingskov rådgiver også kreditorer i konkursboer og nødlidende virksomheder, ligesom han har betydelig erfaring med behandling af retssager.

Line Lundorff Brokholm ansættes som advokat

Line Lundorff Brokholm er advokat fra 2010 og har beskæftiget sig med insolvensret fra flere vinkler - særligt med behandling af konkursboer. 

kontakt

Piya Mukherjee

Partner