Horten Academy

Horten Academy danner rammen for kompetenceudvikling og uddannelse hos Horten og tilbyder alle medarbejdergrupper en palet af kurser tilpasset den enkeltes rolle. Formålet er at opbygge, vedligeholde og udvikle en stærk faglighed blandt vores medarbejdere.  

Vi stiller høje krav til dig som medarbejder, herunder at du er engageret, imødekommende og ambitiøs, at du yder en stor indsats, og at du deler en passion for juraen. Alt sammen for at kunne levere mest mulig værdi til vores klienter. Dette støtter vi proaktivt ved at give dig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, som knytter sig direkte til Hortens fagområder, sektorfokus og strategi.

Kurserne i Horten Academy spænder fra korte seancer med fokus på videndeling til kurser over flere dage, hvor der arbejdes i dybden med stoffet og inddrages praktiske eksempler, cases samt øvelser.

Nedenfor finder du en oversigt over, hvilke kurser vi tilbyder de forskellige medarbejdergrupper i Horten:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.