torsdag den 16. november 2017 kl. 15.00 - 18.00

Vejanlæg og miljø­udfordringer

Få overblik over den miljøretlige regulering i forbindelse med anlæg af veje.

Miljøreguleringen skal overholdes ved anlæg af veje, og der er tid og omkostninger at spare ved at kende reglerne i tide – og planlægge derefter. Vi giver et overblik over den miljøretlige regulering vedrørende navnlig materialevalg i forbindelse med anlæg af veje – og bud på juridiske løsninger.

Både vejmyndighederne og de udførende entreprenører skal i forbindelse med nyanlæg og vedligeholdelsesarbejder på veje være opmærksomme på miljømæssige krav, der kan have betydning for både økonomi, tidsplan og ansvar i forbindelse med arbejdets udførelse.

Advokat Henriette Soja, der har mange års erfaring som miljøretsadvokat både for kommunale vej- og anlægsmyndigheder og for industrielle virksomheder, sætter fokus på miljøretlige udfordringer i forbindelse med vejarbejder med udgangspunkt i den seneste restproduktbekendtgørelse, asfaltcirkulæret og øvrige miljøregler om materialevalg.

Målgruppe

Kommunale ledere og medarbejdere, der beskæftiger sig med vejanlæg samt vejentreprenører.

Kontakt
Stud.jur. Anders Jensen

Dato
Torsdag den 16. november 2017 kl. 15.00 - 18.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.