3. oktober 2017 - 5. december 2017

Udbudsrettens A-Z

Bliv klædt på til at gennemføre optimale udbudsprocesser. Vi giver dig en grundig gennemgang af de mest relevante udbudsretlige regelsæt og praksis. 

Udbudsloven har fejret sin 1 års fødselsdag, og vi har gjort en lang række erfaringer med de nye regler, så der er nok at tage fat på. 

Vi klæder udbudspraktikeren på til at gennemføre optimale udbudsprocesser. Du får en grundig gennemgang af de mest relevante udbudsretlige regelsæt og praksis, og undervejs kommer vi med en lang række praktiske tips til, hvordan et udbud kan tilrettelægges, så processen optimeres, og du får bedre tilbud. 

Kurset er baseret på udbudsreglerne, som trådte i kraft den 1. januar 2016. Omdrejningspunktet for kurset er udbudsloven med afstikkere til tilbudsloven og forsyningsvirksomhedsdirektivet. 

Hvad får du? 

Kursusplanen svarer i vidt omfang til den undervisningsplan, som anvendes for faget udbudsret ved universiteterne. Vi fokuserer dog i langt højere grad på den praktiske håndtering af udbudsregler og –processer, og undervisningen inddrager cases fra den virkelige verden og eksempler på praksis fra Klagenævnet for Udbud, domstolene og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. 

Du får derfor en grundlæggende forståelse for udbudsreglerne og en række værktøjer og eksempler, som du kan anvende, næste gang du står over for en udbudsretlig udfordring.

Målgruppe

Udbudsrettens A-Z henvender sig til dig, som i det daglige arbejder med at gennemføre udbud og/eller licitationer, eller til dig, der måske ikke selv gennemfører udbuddene, men har behov for at kende reglerne.

Praktisk

Kurset løbet over 9 tirsdage med pause i uge 42. Der serveres hjemmebagt kage, frisk frugt, kaffe, te og isvand.

Dato
3. oktober 2017 -
5. december 2017

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.