onsdag den 7. marts 2018 kl. 9.00 - 11.00

Udbudsklagesager i teori og praksis

Vi uddyber sammen med Michael Nymark Rasmussen fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, styrelsens rapport 'Danske klagesager om udbud'.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har netop offentliggjort rapporten "Danske klagesager om udbud", som kortlægger alle offentliggjorte delkendelser, materielle kendelser og erstatningskendelser fra Klagenævnet fra Udbud i perioden 1. juni 2013 til 30. juni 2016.

Horten har bidraget med en model for, hvilke oplysninger der har været relevante at trække ud af klagesagerne, ligesom vi har gennemlæst alle offentliggjorte kendelser i kortlægningsperioden og registreret de oplysninger, der har været relevante for analysen.

Sammen med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen sætter vi fokus på både selve rapporten, baggrunden for rapporten og resultaterne.

Samtidig stiller vi skarpt på den praktiske gennemførelse af klagesager - og hvilke strategiske overvejelser, der typisk opstår undervejs for henholdsvis ordregiver og tilbudsgiver.

Program

  • Velkomst
  • Rapport om 'Danske klagesager om udbud' (v/Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen)
  • Klagesager i praksis (v/Horten)
  • Afsluttende om tendenser i klagesager (v/Horten)


Målgruppe

Alle der arbejder med udbud – både hos ordregivere og tilbudsgivere.

Ekstern oplægsholder

Michael Nymark Rasmussen, Fuldmægtig, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Forplejning

Der serveres morgenmad fra kl. 8.30.

Dato
Onsdag den 7. marts 2018 kl. 9.00 - 11.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.