torsdag den 22. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Udbud og socialøkonomiske virksomheder

Flere kommuner har stigende fokus på at fremme socialøkonomiske virksomheder – men hvad skal man være særligt opmærksom på?

Det er muligt – inden for udbudslovens rammer og begrænsninger – at tilgodese socialøkonomiske virksomheder på forskellig vis. Vi giver et indblik i de vigtigste muligheder og begrænsninger i udbudsloven.

Vi kommer bl.a. ind på muligheden for at tildele offentlige kontrakter til beskyttede værksteder og socialøkonomiske virksomheder efter udbudslovens afsnit II og light-regimet. Derudover får du indblik i, hvordan ordregivende myndigheder kan lægge vægt på sociale hensyn og tænke socialøkonomiske virksomheder ind allerede ved tilrettelæggelse og udformning af udbuddet.

Arrangementet afholdes i samarbejde med en række eksterne oplægsholdere, herunder repræsentanter fra socialøkonomiske virksomheder og ordregivende myndigheder.

PRAKTISK INFORMATION

Bemærk at arrangementet er gratis for socialøkonomiske virksomheder - kontakt event@horten.dk for nærmere information.

MÅLGRUPPE

Arrangementet er åbent for alle, men henvender sig primært til kommuner og andre offentlige ordregivere, der til dagligt beskæftiger sig med udbud.

Forplejning

Der serveres morgenmad, frokost og kaffe/te til arrangementet.

Dato
Torsdag den 22. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.