fredag den 2. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Udbud efter light-regimet - Fra start til slut

Vi gennemgår alle faser i et udbud omfattet af light-regimet. Fra vurdering af om en kontrakt er omfattet af lightregimet, over tilrettelæggelse af proceduren, indtil udbuddet afsluttes og kontrakten underskrives.

Reglerne for det offentliges indkøb af serviceydelser omfattet af light-regimet er mere fleksible og enkle end de regler, der gælder for almindelige indkøb over EU-tærskelværdierne. Men hvordan forvaltes den frihed optimalt, når udbudsprocessen skal tilrettelægges, og hvordan sikrer ordregiver, at principperne om gennemsigtighed og ligebehandling overholdes, når de formelle regler er få og kortfattede?

Med udgangspunkt i vores erfaringer giver vi tips og råd til, hvordan processen designes, så frihedsgraderne udnyttes bedst.

MÅLGRUPPE

Alle, som arbejder med udbud af tjenesteydelser omfattet af light-regimet, herunder blandt andet sociale, sundhedsmæssige og uddannelsesmæssige tjenesteydelser.

Praktisk information

Der serveres morgenmad og frokost til arrangementet.

Dato
Fredag den 2. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.