onsdag den 9. maj 2018 kl. 9.00 - 10.30

Strukturering af ejendomstransaktioner - fokus på moms og tinglysningsafgift

Vi gennemgår de forskellige muligheder for strukturering af ejendomstransaktioner med fokus på moms og tinglysningsafgift.

Reglerne om moms og tinglysningsafgift ved salg af fast ejendom er komplekse og indebærer væsentlige økonomiske risici for de involverede parter. Derfor er det vigtigt at overveje struktureringen og tilrettelæggelsen af ejendomstransaktioner nøje, herunder om transaktionen skal gennemføres som et direkte salg af ejendommen eller evt. som en overdragelse af ejerandele i et ejendomsselskab.

Vi gennemgår de vigtigste regler og den seneste praksis på området. Derudover kommer vi med gode råd om de forskellige måder, hvorpå ejendomstransaktioner kan struktureres mest optimalt i forhold til moms og tinglysningsafgift.

MÅLGRUPPE

Alle, der beskæftiger sig med overdragelse af fast ejendom, herunder ejendomsudviklere, bygge- og entreprenørvirksomheder, nationale og internationale investorer, pensionskasser mv.

Praktisk information

Der serveres morgenmad til arrangementet.

Kontakt
BA.jur. Frederik Vigand Svendsen

Dato
Onsdag den 9. maj 2018 kl. 9.00 - 10.30

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.