mandag den 11. juni 2018 kl. 8.45 - 10.00

Sådan beskytter I jeres forretnings­hemmeligheder

Den 9. juni 2018 træder den nye lov om forretningshemmeligheder i kraft. Vi gennemgår, hvordan man som erhvervsdrivende bedst beskytter sine forretningshemmeligheder set i lyset af den nye lov.

Undervejs tager vi fat på, hvad der forstås med en "forretningshemmelighed", og hvornår en forretningshemmelighed er omfattet af lov om forretningshemmeligheder.

Vi sætter særligt fokus på, hvilke muligheder erhvervsdrivende har for at beskytte sine forretningshemmeligheder i forhold til andre erhvervsdrivende og medarbejdere. Derudover gennemgår vi, hvilke muligheder erhvervsdrivende har for at beskytte og håndhæve bl.a. immaterielle aktiver efter lov om forretningshemmeligheder - også i forhold til kontraktretlig regulering.

Praktisk

Der vil være morgenmad fra kl. 8.30, og den faglige del begynder senest kl. 8.45. Der vil undervejs være en kort pause, hvor der vil være mulighed for at netværke med de andre deltagere.

Målgruppe

Klienter og repræsentanter fra virksomheder, som ønsker overblik over mulighederne for at beskytte og håndhæve forretningshemmeligheder.

Kontakt
Stud.jur. Niels Schou-Andreasen

Dato
Mandag den 11. juni 2018 kl. 8.45 - 10.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.