tirsdag den 20. marts 2018 kl. 9.00 - 16.00

Persondataforordningen og databeskyttelse for forsyningsvirksomheder

Bliv klar til de nye regler, når vi gennemgår, hvilken betydning den nye persondataforordning og lovforslaget til databeskyttelsesloven har for forsyningsvirksomheder.

Forsyningsvirksomheder behandler dagligt personlige oplysninger om bl.a. kundernes forbrug (forbrugsdata), forbrugsafregninger og restanceinddrivelse. Herudover behandles data om ansatte.

Det er derfor vigtigt, at forsyningsvirksomhederne kender de kommende regler om persondatabehandling. Den nye persondataforordning skal anvendes fra den 25. maj 2018. Derudover forventes en ny databeskyttelseslov, som skal supplere persondataforordningen, vedtaget inden udgangen af 2017. Begge regelsæt er relevante for forsyninger.

På baggrund af konkrete eksempler gennemgår vi de relevante regler i persondataforordningen og databeskyttelsesloven med fokus på de problemstillinger, som forsyninger erfaringsmæssigt møder især i relation til kundedata og data om ansatte.

MÅLGRUPPE

Jurister, ledere, sagsbehandlere og andre, der behandler eller administrerer behandlingen af personlige oplysninger i forsyningsvirksomheder.

Forplejning

Der serveres morgenmad, frokost og hjemmebagt kage samt kaffe/te til arrangementet.

Kontakt
Sekretær Mette Laursen


Dato
Tirsdag den 20. marts 2018 kl. 9.00 - 16.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.