tirsdag den 14. november 2017 kl. 9.00 - 12.00

Persondata i kommuner

Få overblik over lovgivningen om persondata i relation til kommuner. En lovgivning, der er relevant på mange af de områder, som administreres af kommunerne.

Vi sætter fokus på de udfordringer, som kommuner og kommunale institutioner kan opleve i forhold til reglerne om persondatabeskyttelse – både i relation til den gældende persondatalov og den nye databeskyttelsesforordning, som får virkning fra maj 2018.

Hør bl.a. om:

  • Hvilke problemer Datatilsynet har peget på ved tilsyn i kommuner
  • Hvad kommuner bør være opmærksomme på, når de skal leve op til nye eller ændrede krav i den nye forordning
  • Den kommende databeskyttelseslov, som supplerer reglerne i forordningen, samt de tilhørende vejledninger, som Justitsministeriet udsender i løbet af efteråret

Der vil være oplæg fra advokater hos Horten, som beskæftiger sig med persondataret og offentlig ret, og derudover vil chefkonsulent i Københavns Kommune, Trine Høj Bach Andersen, fortælle om erfaringerne med kommunens compliance-proces.

Målgruppe

Jurister og andre medarbejdere i kommuner, som beskæftiger sig med persondata og databeskyttelse.

Ekstern oplægsholder

- Trine Høj Bach Andersen, chefkonsulent, Københavns Kommune

Kontakt
BA.jur. Jesper Gerdstrøm

Dato
Tirsdag den 14. november 2017 kl. 9.00 - 12.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.