mandag den 12. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Offentlig støtte til erhvervsfremme 

Få indblik i reglerne om støtte til erhvervsudviklingsaktiviteter, herunder samspillet mellem erhvervsfremmeloven, kommunalfuldmagten og statsstøttereglerne.

Kommuner og regioner yder i stigende grad støtte til projekter og virksomheder for at fremme erhvervsudviklingen. Spørgsmålet er imidlertid, hvilke betingelser der skal være opfyldt, for at støtten er i overensstemmelse med lovgivningen?

Vi sætter fokus på, hvornår kommuner og regioner kan yde støtte til erhvervsfremme, og hvilke regler der finder anvendelse, herunder i forhold til de EU-retlige og nationale statsstøtteregler.

Vi tager afsæt i konkrete cases, der giver deltagerne en praktisk indgangsvinkel og forståelse for reglerne. Ligeledes vil du som deltager få mulighed for at bidrage med spørgsmål og erfaringer fra din egen hverdag.

MÅLGRUPPE

Ledere og medarbejdere i kommuner, regioner, virksomheder og andre offentlige institutioner, der har berøring med støtte til erhvervsfremme.

Praktisk information

Der serveres morgenmad og frokost til arrangementet.

Dato
Mandag den 12. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.