Morgenkaffe med Line og Rikke: Havnelovsudvalgets anbefalinger 

Den første onsdag i hver måned inviterer Line Markert og Rikke Søgaard Berth på virtuel morgenkaffe og en snak om aktuelle kommunal- og forvaltningsretlige emner. Den 5. september 2018  har vi fokus på havnelovsudvalgets anbefalinger.

Horten har introduceret et fast supplement til vores løbende nyheder på hjemmesiden: Et morgen-webinar. På en halv time kommer Rikke og Line rundt om et aktuelt emne, og du kan deltage live ved at stille både mundtlige eller skriftlige spørgsmål. Som deltager har du også mulighed for at komme med forslag til aktuelle emner eller konkrete problemstillinger, som kan blive drøftet på kommende webinarer.

Webinarerne afholdes den første onsdag i hver måned kl. 8.30-9.00.

MÅLGRUPPE

Ansatte i kommuner og andre dele af den offentlige sektor.

PRAKTISK INFORMATION

Ved tilmelding modtager du en mail, der forklarer, hvordan du får adgang. Herefter modtager du en mail forud for hver “Morgenkaffe” med en reminder om tid og emne.

Du kan følge morgenkaffe-webinaret live på din telefon eller PC; eller du kan se det senere via det link, vi sender til de tilmeldte. Hvis du ser med live, kan du stille spørgsmål og deltage i vores afstemninger undervejs.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på morgenkaffe@horten.dk.

TIDLIGERE AFHOLDTE WEBINARS

Kontakt

BA.jur. Camilla Schjølin Larsen

Oplægsholdere

Line Markert

Partner

Rikke Søgaard Berth

Partner