tirsdag den 13. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Kystsikring - nye regler og tendenser

Vi giver dig et overblik over seneste udvikling på kystsikringsområdet.

Behovet for kystsikring kommer tættere og tættere på. Og det er relevant at forholde sig til emnet, uanset om man arbejder i stat, region, kommune, kommunal eller privat virksomhed – og også hvis man er borger og ejer af eller interessent i et kystnært areal.

Der er udsigt til nye ændringer af kystbeskyttelsesloven, og bekendtgørelser og vejledningen på området vil  derfor også skulle ændres. Der er bl.a. kommet forslag til regler om øget planlægning af området og en samling af kompetencerne hos kommunerne.

Vi ser på de nyeste ændringer og tendenser på området samt konsekvenserne heraf. Derudover kommer vi ind på kystsikring i praksis.  Der vil være indlæg fra både eksterne oplægsholdere og Hortens egne specialister på området.

MÅLGRUPPE

Alle, der beskæftiger sig med kystbeskyttelse. Arrangementet er særligt relevant for medarbejdere i kommuner og kommunale forsyningsselskaber, men alle er velkomne.

Forplejning

Der serveres morgenmad, frugt og kaffe/te til arrangementet.

Dato
Tirsdag den 13. marts 2018 kl. 9.00 - 12.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.