torsdag den 5. oktober 2017 kl. 12.30 - 16.00

Kommunale lånegarantier

BEMÆRK VENLIGST AT ARRANGEMENTET ER RYKKET TIL TORSDAG DEN 5. OKTOBER 2017.

Få et overblik over rammerne for kommunens mulighed for at stille garanti for virksomheders lån og få gode råd til, hvordan kommunale lånegarantier håndteres i praksis.

Lovgivningen og retspraksis har de seneste år skærpet fokus på kommunernes pligt til at sikre, at en kommunal garantistillelse gives på markedsmæssige vilkår. Det er blevet vigtigt at kunne fastsætte markedsværdien for en garantiprovision.

Hortens eksperter giver et overblik over de gældende regler, samt hvilke konsekvenser ulovligt stillede lånegarantier kan have, og hvilke muligheder der er, hvis lånegarantien er stillet uden opkrævning af garantiprovision.

Lene Wilhøft sekretariatschef, Assens Kommune, giver indblik i, hvordan man griber vurderingen af lånegarantier an i praksis, og Sigurd Næss Schmidt, partner, Copenhagen Economics, giver praktiske råd til, hvordan en markedsmæssig garantiprovision fastsættes.

Der er tale om et højaktuelt emne, som mange kommuner og kommunale forsyningsvirksomheder generelt bør overveje.

Oplægsholdere

  • Lene Wilhøft sekretariatschef, Assens Kommune
  • Sigurd Næss Schmidt, partner, Copenhagen Economics

MÅLGRUPPE

Ledere og medarbejdere i kommuner og forsyningsvirksomheder samt andre virksomheder og institutioner, der har berøring med kommunale lånegarantier og vurderingen af garantiprovision.

Kontakt
Advokatfuldmægtig Mathias Vestergaard Christensen

Dato
Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 12.30 - 16.00

Sted
Vejle Kommune, Skolegade 1, 2. sal, 7100 Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.