mandag den 9. april 2018 kl. 9.00 - 12.00

Kommunale lånegarantier 

Få overblik over rammerne for kommunal garantistillelse for virksomheders lån og gode råd til, hvordan kommunale lånegarantier håndteres i praksis.

Lovgivning og retspraksis har de seneste år skærpet fokus på kommunernes pligt til at sikre, at kommunal garantistillelse sker på markedsmæssige vilkår. Derudover har regeringen bebudet en analyse, der skal tydeliggøre, at der ikke kan stilles subsidierede kommunale garantier, hvilket må forventes at øge det politiske fokus på området.

Derfor er det blevet vigtigt at kunne fastsætte markedsværdien for en garanti korrekt, og emnet er aktuelt i mange kommuner og kommunale forsyningsvirksomheder. Hortens eksperter giver et overblik over reglerne, konsekvenser ved ulovlig garantistillelse. Derudover gennemgår vi, hvilke muligheder der er, hvis lånegarantien er stillet uden opkrævning af garantiprovision.

Lene Wilhøft, sekretariatschef i Assens Kommune, giver et indblik i, hvordan man griber vurderingen af lånegarantier an i praksis.

MÅLGRUPPE

Beslutningstagere og medarbejdere i kommuner og forsyningsvirksomheder samt andre virksomheder og institutioner, der har berøring med kommunale lånegarantier og vurderingen af markedsmæssig garantiprovision.

Ekstern oplægsholder

Lene Wilhøft, sekretariatschef, Assens Kommune

Praktisk information

Der serveres morgenmad og frokost til arrangementet.

Dato
Mandag den 9. april 2018 kl. 9.00 - 12.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Oplægsholdere fra Horten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.