tirsdag den 27. februar 2018 kl. 12.00 - 15.00

Køb og salg af forurenede ejendomme

Vi afholder nu også vores seminar i Jylland, hvor du kan få indblik i de regler og den retspraksis, der er gældende på området for køb og salg af forurenede ejendomme.

Jordforurening kan have væsentlig betydning både for ejendommens handels- og lejeværdi og for dens anvendelsesmuligheder. Når man handler med ejendomme og indgår af aftaler om leje af ejendomme eller bygninger, er det derfor vigtigt at være opmærksom på ansvar og risici forbundet med en eventuel jordforurening på ejendommen.

Der er risiko for ansvar på aftaleretligt grundlag, hvis f.eks. køber af en forurenet grund rejser erstatnings- eller mangelskrav mod sælger. Derudover er der risiko for ansvar på offentligretligt grundlag, i de tilfælde hvor lovgivningen indeholder forskellige muligheder for påbud om undersøgelser og oprensning af jordforurening.

Vi giver en indføring i regler og retspraksis om betydningen af og ansvar for jordforurening. På den baggrund kommer vi med en række eksempler på aftaleklausuler i kontrakter om køb/salg/leje af fast ejendom, der på forskellig vis håndterer ansvar for jordforurening. Her kommer vi også ind på mulige faldgruber og forhold, som en køber/sælger og respektive lejer/udlejer skal være særligt opmærksom på.

Målgruppe

Alle, der beskæftiger sig professionelt med fast ejendom.

Forplejning

Der serveres en let frokost i form af sandwiches fra kl. 11.30. Desuden serveres der kaffe, te og kage i pausen.

Dato
Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 12.00 - 15.00

Sted
Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.