onsdag den 21. juni 2017 kl. 13.00 - 16.00

Justitsministeriets betænkning om databeskyttelsesforordningen og compliance

Få en opdatering på den nye betænkning om persondataforordning og bliv compliant med persondatalovens krav, inden reglerne træder i kraft.

Justitsministeriet har den 24. maj 2017 udgivet en 1200 siders betænkning om persondataforordningen og de retlige rammer for dansk lovgivning i den forbindelse.

Hortens eksperter inviterer til en gennemgang af de væsentligste overvejelser og konklusioner fra betænkningen – og hvordan jeres organisation gennemfører en proces for at blive compliant med reglerne i persondataforordningen inden den 25. maj 2018, hvor reglerne finder anvendelse fra.

Vi sætter særligt fokus på de områder, som har stor praktisk betydning for, om en organisation opfylder alle kravene i persondataforordningen. Herudover har vi fokus på de områder, hvor betænkningen afklarer tvivlsspørgsmål, og de områder, hvor yderligere afklaring afventer vejledninger mv.

Kontakt
Specialistadvokat Charlotte Kunckel

Dato
Onsdag den 21. juni 2017 kl. 13.00 - 16.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.