tirsdag den 26. september 2017 kl. 8.30 - 11.00

Go'morgenmøde: Rundt om arbejdstid

Horten inviterer til go'morgenmøde, hvor vi vil adskille sandhed fra myter vedrørende rammerne for tilrettelæggelse af arbejdstid. Vi stiller også skarpt på, hvad man som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på i forbindelse med tilrettelæggelse af arbejdstid.

Vi oplever, at arbejdsgivers tilrettelæggelse af arbejdstiden ofte er forbundet med visse mere eller mindre fejlagtige opfattelser. Det har ført til en række myter om, hvilke rammer arbejdsgiveren kan sætte for arbejdstidens tilrettelæggelse.
 
Endvidere er grænserne mellem arbejdstid og fritid blevet mere flydende på det moderne arbejdsmarked, hvilket kan gøre det svært for både arbejdsgiver og medarbejder at skelne.

Vi vil på go'morgenmødet bl.a. opridse de regler, som arbejdsgiver bør være opmærksom på ved arbejdstidens tilrettelæggelse, herunder reglerne om højeste arbejdstid og hvileperioder. Derudover vil vi komme ind på de mulige konsekvenser, som brud på arbejdstidsreglerne kan have – både i form af lovgivningsmæssige sanktioner pålagt arbejdsgiveren og de helbredsmæssige konsekvenser for medarbejderen.

Som sædvanligt gennemgår vi også den nyeste retspraksis på området, bl.a. Højesterets dom af 13. juni 2017 om arbejdsgivers erstatningsansvar for medarbejders psykiske lidelse.

MÅLGRUPPE

Personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personalejuridiske forhold.

Praktisk

Der serveres morgenmad ved ankomst.

Kontakt
Sekretær Hanne Valgreen

Dato
Tirsdag den 26. september 2017 kl. 8.30 - 11.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

oplægsholdere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.