torsdag den 7. december 2017 kl. 14.00 - 17.00

Fyraftensmøde om nyeste retspraksis fra Højesteret

Vi gennemgår de seneste Højesteretsdomme, der har relevans for ansættelsesretten.

I løbet af november afsiger Højesteret en række domme, som er relevante inden for ansættelsesretten. Højesteret skal blandt andet tage stilling til udmåling af godtgørelse for overtrædelse af 48-timers reglen, hvorvidt invaliderende træthed som følge af en operation udgør et handicap, beregning af 120-dages reglen, og om en arbejdsmiljørepræsentant var beskyttet mod opsigelse, når den pågældende ikke var omfattet af en kollektiv overenskomst.

Vi inviterer derfor til fyraftensmøde, hvor vi – ud over at sige tak for i år og ønske hinanden god jul – vil gennemgå de netop afsagte domme fra Højesteret og vende eventuel ny relevant lovgivning på området.

Målgruppe

Personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personalejuridiske forhold hos private virksomheder eller offentlige myndigheder.  

Praktisk

Det faglige program starter kl. 14.00 og slutter senest kl. 17.00. Der vil i forlængelse af arrangementet være mulighed for at netværke med de øvrige deltagere og oplægsholdere fra ansættelsesret over lidt småanretninger og et glas vin.

Kontakt
Sekretær Lene Dangaard

Dato
Torsdag den 7. december 2017 kl. 14.00 - 17.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Oplægsholdere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.