tirsdag den 12. december 2017 kl. 13.00 - 16.00

Året der gik i vandsektoren

Vi giver en status på vandsektoren og har også mulighed for at tage et kik ind i det nye år og give et bud på, hvad vandselskaberne og deres ejere skal forberede sig på.

De nye regler har efterhånden et par år på bagen, og praksis er derfor begyndt at vise sig. Kom og mød kollegaer og samarbejdspartnere og få en snak med Hortens eksperter på området. Samtidig får du mulighed for at hente inspiration fra myndighederne og de kollegaer, som har været med til at sætte dagsordenen i året, der er gået.  

Hortens eksperter tager aktuelle spørgsmål og svar op sammen med samarbejdspartnere i branchen og myndighederne, der er med til at sætte rammerne for branchens drift og udvikling.

Målgruppe

Bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere i vandselskaberne,  kommunale medarbejdere med strategisk fokus på vandområdet samt andre, som arbejder inden for vandsektoren.

Kontakt
BA.jur. Christine Rønbøg Secher

Dato
Tirsdag den 12. december 2017 kl. 13.00 - 16.00

Sted
Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

NYHEDSBREV!

Tilmeld dig Hortens nyhedsbrev og få nyheder, tilbud om gratis arrangementer og gode råd om jura. Vi sender ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.