Få faglige nyheder og gode råd om jura. Hold dig orienteret om vores mange gratis arrangementer og tilbud om kurser. Abonner på vores nyhedsmagasin for den offentlige sektor, Ret & Indsigt, der udkommer fire gange årligt både online og som trykt magasin.

Sådan vælger du nyhedsbreve
Udfyld formularen herunder og vælg hvilke nyheder du ønsker. Afslut ved at trykke ”TILMELD". Du modtager kun et nyhedsbrev, når der er nyt inden for de områder, du har valgt. 

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement - klik her.

Horten behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev vil dine oplysninger udelukkende blive anvendt til distribution af faglige nyheder inden for de valgte emner samt udsendelse af tilbud og information om vores kurser og arrangementer, medmindre vi også indgår i et klientforhold og dine eller dine medarbejderes personoplysninger derfor behandles i den forbindelse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev ved at afmelde dig igen via linket ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsmails eller ved at kontakte os på info@horten.dk. Læs mere om dine rettigheder i vores persondatapolitik.